Okul duvar resim çalışmaları

Horoz İlk-Ortaokulu'nde öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdikleri heyecan verici bir sanat projesine imza attı. Okulun duvarlarını canlı renklerle boyayarak, öğrenciler sanatla dolu bir ortam yaratmanın keyfini yaşadılar. Bu proje, öğrencilere sanatsal ifade özgürlüğü verirken aynı zamanda okulun atmosferini canlandıran bir sanat galerisi gibi görünmesini sağladı.

10.03.2024 35

Okulun farklı bölümlerinde, öğrencilerin belirlediği tema ve konularla çeşitli resim çalışmaları gerçekleştirildi. Duvarları süsleyen resimler birbirinden farklı temaları içeriyordu. Öğrenciler, renkleri ustalıkla kullanarak duvarlara hayat ve enerji katarken, kendi kişisel dokunuşlarını da eserlere yansıttılar.

Bu sanat projesi, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlarken, aynı zamanda onlara toplu çalışma ve takım ruhu gibi değerli becerileri de kazandırdı. Öğrenciler, birlikte fikir alışverişi yaparak, tasarımları planladı ve sonunda ortaya çıkan resimleri birlikte hayata geçirdi. Bu süreç, öğrenciler arasında dayanışma ve işbirliği duygusunu pekiştirdi.

Okulun duvarlarındaki bu göz alıcı resimler, hem öğrencilere hem de okul personeline ve ziyaretçilere ilham veriyor. Renkli duvarlar ve çeşitli temalar, okulun atmosferine pozitif bir enerji katarken, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini gözler önüne seriyor. Ayrıca, bu resimler, öğrencilerin emeklerinin ve sanatsal ifadelerinin takdir edilmesini sağlayarak özgüvenlerini artırıyor.

Öğrencilerin sanat dolu elleriyle okul duvarlarını renklendirdiği bu proje, okulumuzun sanata verdiği değeri ve öğrencilerin yaratıcılığını desteklemeyi hedefleyen bir örnek olarak dikkat çekiyor. Okulun duvarları, artık sıradan beyaz duvarlardan daha fazlası; onlar öğrencilerin ifadelerine ve hayallerine ev sahipliği yapan bir sanat platformu haline geldi.

10-03-202410-03-202410-03-202410-03-2024